Opening 2e filiaal: Den Haag

Iedereen die op zoek is naar pijnloze en natuurlijke behandelingen kan met een gerust hart bij ons binnenstappen. Om zoveel mogelijk mensen in de gelegenheid te stellen om langs te komen zijn wij drie jaar geleden achter de schermen begonnen met ons grootste project tot nu toe: een tweede filiaal!

Met veel trots kondigen we aan dat Seema Sharma haar tweede filiaal zal openen in Den Haag! Vanaf 30 juli 2017 kunnen klanten terecht in de moderne salon gelegen aan de Waldorpstraat 412 te Den Haag. De locatie is makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg (A4; afslag Plaspoelpolder) en met het openbaar vervoer (bushalte Calandplein; lijn 18 & 26). Er zijn tevens ruime parkeervoorzieningen rondom de salon. De salon is gelegen op de begane grond van het prachtige nieuwbouw project ‘Blue Nile Business’.

Seema Sharma Den Haag OpeningOm de succesvolle opening te vieren hebben we tijdelijke aanbiedingen voor het tanden bleken, de reinigingsbehandeling en haarbehandeling! ? Maak direct een afspraak: 010-4820475.

Was je ook aanwezig of zie je bekenden? Tag ze! ?

Openingstijden:
Donderdag & vrijdag - 11:00 tot 19:00
Zaterdag & zondag - 12:00 tot 17:00

Meer informatie: www.seemasharma.nl

Geplaatst door Seema Sharma op dinsdag 8 augustus 2017

Het merendeel van onze bestaande diensten zal aangeboden worden in het nieuwe filiaal. Uiteraard wordt ook in Den Haag uitsluitend gewerkt met de nieuwste apparatuur en technieken. Daarnaast zal Orthomoleculair Therapeut Soemit Bihari het team versterken en op een complementaire wijze ondersteuning bieden bij diverse aandoeningen en klachten. Op deze wijze biedt het team van Seema Sharma een unieke aanpak bestaande uit zowel inwendige en uitwendige ondersteuning en verbetering.

Seema Sharma Den Haag!Zondag 30 juli opent Seema Sharma een tweede schoonheidssalon in Den Haag! Kom naar de feestelijke opening en ontvang een leuke goodiebag met kortingsvouchers, gezichtsmaskers en nog veel meer.*

Locatie: Waldorpstraat 412, Den Haag
Tijdstip: 12:00 - 18:00
Meer informatie: www.seemasharma.nl

De goodiebags zijn beperkt voorradig dus wees er snel bij! Tot zondag! <3

Geplaatst door Seema Sharma op zondag 23 juli 2017

Om de opening te vieren zal op zondag 30 juli 2017 een openingsdag gehouden worden. Van 12:00 – 18:00 kunt u en uw gezin een kijkje nemen in het nieuwe filiaal en kennis maken met het team van Seema Sharma.

Tijden Seema Sharma

In de afgelopen maanden is gebleken dat de huidige salon in Rotterdam voor velen gunstig gelegen is. Na overleg met onze klanten is ervoor gekozen om de salon in Rotterdam vooralsnog open te houden! Op deze manier behouden we de speciale band die in de afgelopen 25 jaar is opgebouwd.  De gewijzigde openingstijden zijn:

Rotterdam
Openingstijden
Maandag - Gesloten
Dinsdag - Alleen op Afspraak
Woensdag - 11:00 - 19:00
Donderdag - Gesloten
Vrijdag - Gesloten
Zaterdag - Gesloten
Zondag - Gesloten
Den Haag
Openingstijden
Maandag - Gesloten
Dinsdag - Gesloten
Woensdag - Gesloten
Donderdag - 11:00 - 19:00
Vrijdag - 11:00 - 19:00
Zaterdag - 12:00 - 17:00
Zondag - 12:00 - 17:00

Let op: het filiaal in Rotterdam is gesloten op maandag en donderdag t/m zondag. Het filiaal in Den Haag is gesloten op maandag t/m woensdag.

Update 1 mei 2018: De informatie in dit artikel is verouderd.
Per 1 mei 2018 is Seema Sharma Rotterdam definitief gesloten.
Lees hier meer over de gewijzigde openingstijden.

Seema Sharma Den Haag filiaal

Wie is mijn behandelaar in Den Haag en Rotterdam?
Voor velen is Seema Sharma in de afgelopen jaren het aanspreekpunt en de behandelaar geweest. Als blijk van waardering voor dit vertrouwen zal Seema Sharma aanwezig zijn in Rotterdam en Den Haag op bovenstaande tijden. Zo behouden we de kwaliteit die u van ons gewend bent.

Worden mijn behandelingen in Den Haag vergoed?
De aanmeldprocedures voor het lidmaatschap bij diverse organisaties zijn momenteel in volle gang. Het vooruitzicht is dat specifieke behandelingen vergoed worden, zoals u gewend bent. Vraag naar de voorwaarden.

Kan ik de Seema Sharma producten ook in Den Haag aanschaffen?
Alle verzorgingsproducten zullen ook verkrijgbaar zijn in het nieuwe filiaal in Den Haag. Voor bruidsaccessoires kunt u terecht bij het filiaal in Rotterdam.

Zijn mijn cadeaubonnen ook in Den Haag geldig?
Uiteraard kunt u de Seema Sharma Cadeaubonnen ook gebruiken in Den Haag. De reguliere voorwaarden zijn van toepassing.

Ik ben schoonheidsspecialist in spe en zoek een stageplek.
Ben je leergierig, gemotiveerd en is klantvriendelijkheid voor jou een natuurlijk gegeven? Wil jij ons team in Den Haag komen versterken en waardevolle ervaring opdoen? Stuur dan je C.V. en motivatie naar info@seemasharma.nl

We streven ernaar om de gehele klantbeleving zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Daarom is uw feedback van groot belang! Heeft u leuke ideeën of speciale verzoekjes voor het nieuwe filiaal? Laat het ons weten via info@seemasharma.nl

Tot 30 juli!

Namens het gehele team van Seema Sharma.Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Fout: geen berichten gevonden.

Comments are closed.