Rotterdam gaat sluiten – Den Haag vaker open!

Na ruim 20 jaar gaat Seema Sharma Rotterdam sluiten. Vanaf 1 mei 2018 kunt u niet meer terecht aan de Dordtselaan 210a, Rotterdam. Daar staat tegenover dat Seema Sharma Den Haag ruimere openingstijden krijgt.

Vanaf woensdag 2 mei zijn de openingstijden van Seema Sharma Den Haag:
Maandag - Gesloten
Dinsdag - Gesloten
Woensdag - 11:00 tot 19:00
Donderdag - 11:00 tot 19:00
Vrijdag - 11:00 tot 19:00
Zaterdag - 12:00 tot 17:00
Zondag - 12:00 tot 17:00

Suriname aan de maasSeema Sharma Rotterdam

Rotterdamse Historie

In de afgelopen 20 jaar hebben we duizenden mensen vanuit heel het land mogen helpen
met hun schoonheidswensen. Hierbij een beknopte overzicht van deze succesvolle 20 jaren. Dank u, zonder jullie was het niet gelukt.

Geboren en opgegroeid in India maakte Seema Sharma op jonge leeftijd kennis met eeuwenoude Ayurvedische kennis. Deze kennis leerde zij omzetten naar praktische handelingen die het uiterlijk kunnen bevorderen - dit werd uiteindelijk de fundering van onze huidige behandelingen in de salon.

Seema Sharma Rotterdam DichtZee Companion

Eenmaal in Nederland gevestigd merkte Seema Sharma dat de vraag naar authentieke Ayurvedische behandelingen in Nederland groot was. Het behandelen van veelvoorkomende schoonheidskwalen op natuurlijke basis, meestal zonder bijwerkingen, werd nog niet adequaat aangeboden aan het grote publiek. Als één van de pioniers van cosmetische behandelingen op ayurvedische basis werd Seema Sharma een begrip binnen de Hindoestaanse - Indiase gemeenschap. Zij begon aan een missie om traditionele Indiase kennis te combineren met moderne westerse wetenschap om behandelingen te creëren die aanslaan bij mensen met een bruin tot donkere huid in Nederland. Tientallen diploma's, certificaten en onderscheidingen erkennen het feit dat klanten kunnen rekenen op een gedegen en deskundig behandelplan.

Seema Sharma RotterdamShaadibeurs 2012

De eerste schoonheidssalon was gevestigd aan de Dordtselaan 89a te Rotterdam. In 10 jaar groeide deze locatie uit tot een vaste plek voor velen. Door de jaren heen werd het klantenbestand groter, werd de nieuwste apparatuur aangeschaft en groeide de vraag naar een grotere locatie. Er werd gekozen om te verhuizen naar het dichtbij gelegen Dordtselaan 210a.

In de afgelopen 10 jaar aan de Dordtselaan 210a te Rotterdam hebben we uiteenlopende schoonheidsklachten mogen behandelen. Het aanbod aan diensten is toegenomen en de vraag naar een salon in Den Haag werd elk jaar groter. Door constant verder te verdiepen in veelvoorkomende schoonheidsproblemen trok Seema Sharma Rotterdam klanten uit heel het land. In 2015 is besloten om te verhuizen naar het centraal gelegen Den Haag om de salon beter bereikbaar te maken voor klanten uit heel Nederland.

Milan Zuiderpark 2015Seema Sharma Den Haag

Haagse Toekomst

We zijn inmiddels 9 maanden geopend aan de Waldorpstraat 412 Den Haag en hebben kennis mogen maken met honderden prachtige klanten. Daarnaast is onze service in record tijd beloond met een Treatwell Top Rated Salon uitreiking! Namens het team: bedankt voor de warme ontvangst!

In de toekomst zullen de openingstijden ruimer worden, zodat u meer flexibiliteit heeft om uw afspraak op een geschikt tijdstip te boeken. De plannen voor de toekomst zijn om het behandelaanbod uit te breiden, (schoonheids)problemen multidisciplinair aan te pakken en kennis nog effectiever te delen met onze klanten.

Dank u voor het lezen,
We zien u allen graag in Den Haag!,

Het team van Seema Sharma - Schoonheidssalon Seema.No Comments Yet.

Leave a comment