Zuurstoftherapie

Ervaar professionele zuurstoftherapie voor zichtbare huidverbetering en huidverjonging!

Zuurstof is een belangrijke factor voor de meeste processen in de huid. Veroudering, luchtvervuiling en sommige huidaandoeningen zorgen onder andere voor een lager zuurstof- en vochtgehalte. Dit leidt tot zichtbare huidveroudering.

Tijdens de therapie wordt een krachtig serum op basis van natuurlijke ingrediënten aangebracht op de huid. Dit serum wordt specifiek op de wensen van uw huid afgesteld. Vervolgens het serum samen met maar liefst 95% pure zuurstof in de diepere huidlagen gebracht.

Geschikt tegen

Acne (jongeren én ouderen)

  • Zuurstof die in de huid doordringt, versterkt het afweermechanisme tegen bacteriën.

Rimpels (ouderen)

  • Zuurstof behoedt de cellen tegen vroegtijdige degeneratie en verbetert de elasticiteit van de huid. Daarnaast wordt een speciaal lifting serum gebruikt.

Pigmentverkleuring (jongeren én ouderen)

  • Door o.a. een vitamine C serum tijdens de behandeling samen met de zuurstof in de dieper gelegen huidlagen te brengen.

Fijn om te weten

De behandeling is veilig en pijnloos. Er worden geen naalden gebruikt. Weefsel wordt niet beschadigd en de gebruikte ingrediënten worden aangepast op uw huid. De behandeling is geschikt voor zowel mannen en vrouwen.

Behandeling

Behandeltijd: ongeveer 75 minuten.
De resultaten van de behandeling zijn meestal direct zichtbaar.
Er is geen verplichte afname van vervolgbehandelingen/pakketten.
Voor langdurig resultaat wordt geadviseerd om in de eerste 6 weken 1 keer per week de huid te laten behandelen. Daarna kan de behandeling eens in de 2 maanden afgenomen worden.

De zuurstoftherapie kan gecombineerd worden met de meeste behandelingen die we aanbieden.

Impressies

Seema Sharma Zuurstof TherapieSeema Sharma Zuurstof en Licht Therapie

Seema Sharma Zuurstof Therapie Before and After WebsiteSeema Sharma Zuurstof Therapie Behandelingen Before and After Website

Zuurstoftherapie Seema Sharma

Oxygen Infusion

Zuurstoftherapie of liever wat anders?

Weet u niet zeker wat het beste aansluit bij uw wensen? Klik hier om een vrijblijvende afspraak te maken, zodat we in een gratis gesprek uw huid kunnen bekijken en meer informatie kunnen geven over deze en andere behandelingen.

Comments are closed.