Over ons

Seema Sharma

about-image

Seema Sharma is de gediplomeerde schoonheidsspecialiste uit India. Ze begon haar opleiding in India, waar ze zich specialiseerde in ayurveda; de behandelwijze op puur natuurlijke basis. Met haar ayurvedische behandelingen heeft ze veel bekendheid verworven in binnen- en buitenland. Na meerdere onderscheidingen in India gekregen te hebben is ze gekomen naar Nederland om de meest voorkomende schoonheidsproblemen te bestrijden.
more

De kern

01

Er zijn ayurvedische gezichtsbehandelingen voor elke huidstype en leeftijd. De behandelingen zijn effectief tegen acné, pigmentatie en verslapping van de huid.

02

De haarbehandelingen maken het haar sterker en voller. De behandelingen zijn op natuurlijke basis en zijn zeer effectief tegen haaruitval. Na de behandeling krijgt u wat handige tips om het haar sterk te houden.

03

Definitieve ontharing is de oplossing om blijvend en pijnloos van uw overbeharing af te komen. Met de veilige IPL en elektrische epilatie methodes bent u voorgoed van uw probleem af.

04

De praktijk gaat verder dan andere schoonheidssalons door regelmatig bij te scholen, nieuwe diensten aan te bieden en de nieuwste technieken te hanteren.

Duidelijkheid

U bent altijd welkom om langs te komen in onze salon. Ons gediplomeerd personeel zal geheel kosteloos een consult geven en vervolgens uw huid en haar bekijken. Samen met u wordt tenslotte een duidelijke behandelplan opgesteld. De meeste voorkomende problemen op een rijtje:

  • Pigmentvlekken op het gezicht
  • Donkere kringen rondom de ogen
  • Dunner wordend haar
  • Overbeharing op het lichaam
  • Slapper wordende huid

Blijf vooral niet zitten met uw schoonheidsprobleem. Ons personeel behandelt uw problemen met discretie en deskundigheid. Kom dus snel langs of maak een afspraak. De koffie staat al klaar!

Het Team

Seema Sharma

Seema Sharma

Oprichtster Schoonheidssalon Seema en Ayurvedisch Schoonheidsspecialiste.

Seema Sharma

Soemit Bihari

Orthomoleculair Therapeut.

Kwaliteit

Elke klant is uniek. Bij schoonheidssalon Seema nemen we de tijd om alle vragen van onze klanten te beantwoorden. Zo bouwen we een langdurige relatie op met al onze klanten.
We zijn altijd te bereiken. Onze telefoonnummers zijn doorgeschakeld en de e-mails worden doorgaans elk uur beantwoord. Heeft u een vraag? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Een hoge klanttevredenheid. Ons streven is om elke klant zo goed mogelijk te helpen. Voor elk budget zijn er mogelijkheden en de eerste consult is helemaal gratis.

Online shoppen

Voor 17:00 besteld op woensdag t/m zondag is direct verzonden! Als u in onze webshop voor 17:00 afgerekend heeft zetten wij uw bestelling dezelfde dag nog op de post. U ontvangt uw pakket dan binnen 1 á 2 werkdagen.
Iedereen houdt van kadootjes! Bij elke bestelling die u plaatst kunt u kiezen uit een aantal gratis goodies. Kies uit samples, handige acessoires en meer!
Toch wat anders verwacht? Geen enkel probleem! Als u online een product gekocht heeft kunt u deze ongeopend en ongebruikt retour sturen. Vanwege hygiëne redenen geldt dit niet voor verzorgingsproducten, cosmetica, accessoires en kleding.