Leerbedrijf

Schoonheidssalon Seem - Erkend leerbedrijfSchoonheidssalon Seema is een erkend leerbedrijf. Dat houdt in dat we naast de cursussen voor klanten ook stagiaires professioneel opleiden.

Ben je klantvriendelijk en wil je leren werken in het hogere segment van de schoonheidsbranche? Weet jij van aanpakken en ben je leergierig? Kortom; heb je interesse in een stageplek bij Schoonheidssalon Seema? Neem dan contact op met dhr. S. Bihari via info@seemasharma.nl.


Mike Gogar stagebedrijf schoonheidssalon rotterdam

Mike

"Voor mijn studie moest ik een innoverende onderneming interviewen. Uiteraard kwam ik terecht bij Schoonheidssalon Seema. Hier heb ik waardevolle inzichten gekregen."

 

 

Bryan Gogar stage lopen schoonheidssalon

Bryan

"Mijn voornaamste taak is het vaststellen van de doelgroep en het doen van een uitgebreide marktonderzoek. Hierbij krijg ik een unieke kijkje achter de schermen, wat erg leerzaam is!"

 

 

Samantha Ramroop Stageplaats Schoonheidssalon Randstad

Samantha

"Ik doe mijn communicatie stage bij Schoonheidssalon Seema. Dat bevalt mij prima! Hier krijg ik enorm veel informatie wat ik weer kan omzetten in praktische adviezen."

 

 

Stagaire Patricia Schoonheidsspecialiste niveau 3

Patricia

"De stage bij Seema Sharma begon uitdagend. Het was een nieuwe wereld met nieuwe technieken en interessante mensen. De sfeer is gezellig en elke dag leer ik wat nieuws!"

Stagaire Kimberly stage ayurvedisch salon

Kimberly

"De stage bij Schoonheidssalon Seema was leerzaam en een goede stap in mijn carrière. Met name het evenement 'Milan festival' is me bijgebleven als een leuke ervaring! "

Stagaire Semra Rotterdam zuid stageplaats schoonheidssalon

Semra

"Ik heb veel kunnen leren bij Seema Sharma. Het was duidelijk dat er meer verantwoordelijkheden kwamen met de tijd en die leercurve vond ik fijn."

Stagaire Shamsa niveau 4 schoonheidsspecialist

Shamsa

"Het was een korte, maar krachtige stage. De Indiase behandelwijze is uniek en dat maakte de stageperiode interessant!  "